Bezlepkové tvarohové fánky

Bezlepkové tvarohové fánky

Duration: 01:00 (h:m) Portions: 40 (pcs)
Tradičný fašiangový múčnik
Ingredients
Cesto
Dodatky

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. Na pracovnú dosku nasypeme odváženú zmes Cake mix do ktorej urobíme jamku a pridáme soľ, sódu bikarbónu, rum, rastlinný tuk, smotanu, vajíčka a tvaroh. Ručne spracujeme cesto a necháme ho odležať v chladničke hodinu.

2. Cesto ďalej rozvaľkáme na 2-3 mm a radielkom ho najskôr rozdelíme na pásiky a potom na kosoštvorce. Do každého kosoštvorca urobíme radielkom 2 ryhy.

3. Panvicu s olejom alebo masťou necháme dobre rozohriať. Poukladáme fánky a z oboch strán ich osmažíme cca 3 minúty.

4. Položíme ich na tacku s papierom, aby sa odsal prebytočný olej. Musíme pracovať rýchlo, aby sa olej zbytočne neprepaľoval.

5. Trocha vychladnuté obalíme v práškovom cukre zmiešanom s vanilínovým.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Dodatky

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné