Bezlepkové salko buchty bez kysnutia

Bezlepkové salko buchty bez kysnutia

Duration: 00:45 (h:m) Portions: 20 menších (pcs)
Buchty, ktoré nekysnú? Ozaj rýchla sladká pochúťka.
Ingredients
Cesto
Plnka
  • karamelové salko
Posýpka
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Salko necháme niekoľko hodín stuhnúť v chladničke. Maslo nakrájame na malé kúsky a pridáme ostatné suroviny. Vypracujeme nelepivé cesto. Pracovnú dosku pomúčime, vyvaľkáme obdĺžnik, nakrájame na štvorce a na každý štvorec uložíme stuhnuté salko. Zabalíme do buchty a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  2. Z ryžovej múky, masla a práškového cukru prstami spracujeme drobivú hmotu. Buchty potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme posýpkou a upečieme vo vyhriatej rúre pri 175°C 15 - 20 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Plnka
  • karamelové salko
Posýpka
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné