Bezlepkové medvedie labky
play

Bezlepkové medvedie labky

Duration: 01:00 (h:m)
Netrúsia sa a dajú sa krásne vybrať z formičiek

Bez lepku pre recept na Bezlepkové plnené oriešky

Ingredients
Cesto
Dodatky

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. V miske ručne spracujeme cesto. Zabalíme do potravinovej fólie a necháme 24 hodín odležať v chladničke.

2. Cesto natlačíme do suchých formičiek a stred zatlačíme palcom. Pečieme na 180°C cca 20-25 minút.

3. Teplé medvedie labky obalíme v práškovom a vanilínovom cukre. Hotové môžeme skladovať v dóze dlho.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Dodatky

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné