Bezlepkové kokosové ježe
play

Bezlepkové kokosové ježe

Duration: 02:00 (h:m) Portions: 40 (pcs)
Jednoduchá, rýchla, lacná vianočná klasika, ktorá ostane dlhóóóóóóóó šťavnatá
Ingredients
Cesto
Poleva
  • 250 g rastlinný tuk
  • 200 ml rum alebo pár kvapiek rumovej arómy
  • 2 -3 lyžice Kakao tmavé Liana
  • 220 g práškový cukor
  • 10 PL mlieko
Dodatky
  • 300 g kokos na obaľovanie
  • Plech 24 x 37 cm

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. V kuchynskom robote zmiešame suroviny na cesto. 15 minút spracujeme cesto na hladkú masu.

2. Plech vymažeme maslom a vysypeme zmesou Cake mix. Cesto rozotrieme na plech a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200°C 20-25 minút do zlatista.

3. Pokrájame na menšie obdĺžniky.

Postup poleva:

1. Nad parou rozpustíme rastlinný tuk, pridáme cukor, rum, kakao, mlieko a dobre premiešame.

2. V kakaovej zmesi namáčame po jednotlivé kúsky, pootáčame zo všetkých strán a obalíme v kokose.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Poleva
  • 250 g rastlinný tuk
  • 200 ml rum alebo pár kvapiek rumovej arómy
  • 2 -3 lyžice Kakao tmavé Liana
  • 220 g práškový cukor
  • 10 PL mlieko
Dodatky
  • 300 g kokos na obaľovanie
  • Plech 24 x 37 cm

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné