Bezlepková zamatová roláda s banánom

Bezlepková zamatová roláda s banánom

Duration: 01:30 (h:m) Portions: 20 (pcs)
Lahodná ako zamat.
Ingredients
Piškóta
Krém
Dodatky
  • 2-3 banány
  • čokoládová poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. Vyšľaháme bielky do tuha, pridáme cukor a prešľaháme. Postupne pridáme žĺtky a nakoniec ručne primiešame Cake mix s kakaom a sódou bikarbónou.

2. Vylejeme na vymastený papier na pečenie alebo vymastený plech.

3. Pečieme pri teplote 180°C 5-10 minút.

4. Po upečení stočíme ešte horúcu do rolády a necháme vychladnúť.

5. Z mlieka, Zlatého krému, múky, vajíčka a cukru uvaríme hustý puding. Necháme vychladnúť. Do vychladnutého vmiešame maslo a krém rozdelíme na 2 časti do jednej pridáme Vanilínový cukor, do druhej 1 -2 lyžice kakaa.

6. Z piškóty odstránime papier, natrieme svetlý krém, kakaový krém, uložíme banány a zvinieme do rolády.

7. Polejeme čokoládovou polevou.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Piškóta
Krém
Dodatky
  • 2-3 banány
  • čokoládová poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné