Bezlepková punčová torta

Bezlepková punčová torta

Duration: 01:30 (h:m) Portions: 12 (pcs)
punčová torta plná vitamínov z LianaVITu malina

Bez lepku pre recept na Bezlepkové punčové rezy

Ingredients
Korpus biely
  • 6 vajcia
  • 240 g cukor
  • 350 g Cake mix Liana
  • 150 ml horúca voda
  • 100 ml olej
Korpus ružový
  • 4 vajcia
  • 160 g cukor
  • 230 g Cake mix Liana
  • 100 ml horúca voda
  • 80 ml olej
  • ružové potravinárske farbivo
Sirup
Punčová poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme cukor, žĺtka, olej a vodu. Cake mix už len zľahka vareškou primiešame k vyšľahanej hmote. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C približne 20 minút dozlatista.
  2. Ružový korpus pripravíme rovnako, ale na záver do cesta ešte pred pečením primiešame pár kvapiek ružového potravinárskeho farbiva.
  3. Pripravíme si sirup. Vodu s cukrom prevaríme, dochutíme rumom a punčovou arómou. Necháme vychladnúť. Do vychladnutého vsypeme LianaVIT MALINA.
  4. Upečený vychladnutý svetlý korpusy prekrojíme na 3 časti. Ružový plát prekrojíme na 2 časti. Spodný prekrojený svetlý plát natrieme džemom, prikryjeme ružovým plátom, ktorý rovnomerne polejeme uvareným vychladnutým sirupom. Znova natrieme džem a priložíme druhý svetlý plát. Opáť ružový poliaty sirupom a svetlý plát. Zaťažíme na 2-3 hodiny celý pripravený zákusok.
  5. 5. Nakoniec polejeme pripravenou punčovou polevou. Polevu pripravíme podľa návodu na obale. Rozotierame teplým nožom po celom povrchu. Necháme stuhnúť.

Dobrý tip:
Krájame teplým nožom.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Korpus biely
  • 6 vajcia
  • 240 g cukor
  • 350 g Cake mix Liana
  • 150 ml horúca voda
  • 100 ml olej
Korpus ružový
  • 4 vajcia
  • 160 g cukor
  • 230 g Cake mix Liana
  • 100 ml horúca voda
  • 80 ml olej
  • ružové potravinárske farbivo
Sirup
Punčová poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné