Bezlepková čokoládová bábovka s vlašskými orieškami

Bezlepková čokoládová bábovka s vlašskými orieškami

Duration: 01:30 (h:m) Portions: 16 (pcs)
Tejto sladkej bombe podľahnú všetci :)
Ingredients
Cesto
Čokoládová poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. V hrnci rozpustíme maslo, pridáme nalámanú čokoládu a miešaním ju roztopíme. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, do ktorého pridáme kryštálový cukor. Žĺtky vyšľaháme s práškovým a Vanilínovým cukrom. Postupne pridáme nastrúhanú citrónovú kôru, roztopenú čokoládu, Cake mix, Kakao tmavé, orechy a tuhý sneh z bielkov.
  2. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku a upečieme pri 170°C 50 - 55 minút.
  3. Bábovku necháme vo forme vychladnúť a potom ju vyklopíme.
  4. Nad parou rozpustíme suroviny na polevu a polejeme bábovku.

Dobrý tip:
Klasickú verziu receptu s pšeničnou múkou pripravíme zámenou Cake mix Liana za 150 g polohrubej múky a pridáme 1 vrecko Kypriaceho prášku do pečiva Liana.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Čokoládová poleva
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné