Zelenina v aspiku
play

Zelenina v aspiku

Aspik, pre niekoho milá spomienka a pre iných neoddeliteľná súčasť sviatkov.
Ingrediencie
  • 1 a ½ vrecko Želatína potravinárska číra Liana
  • 700 ml sladko-kyslý nálev (z uhoriek a kápie)
  • sterilizovaná mrkva s hráškom
  • sterilizovaná kukurica
  • sterilizovaná kápia
  • kyslé uhorky
Podľa potreby na vlastný nálev
  • voda
  • ocot
  • cukor
  • soľ/vegeta
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Želatínu necháme napučať v asi 150 ml nálevu.
  2. Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli tak, aby sa nevarila. Zamiešame do zvyšného nálevu.
  3. Do formy vystlanej potravinovou fóliou vrstvíme zeleninu a priebežne zalievame želatínou.
  4. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 1 a ½ vrecko Želatína potravinárska číra Liana
  • 700 ml sladko-kyslý nálev (z uhoriek a kápie)
  • sterilizovaná mrkva s hráškom
  • sterilizovaná kukurica
  • sterilizovaná kápia
  • kyslé uhorky
Podľa potreby na vlastný nálev
  • voda
  • ocot
  • cukor
  • soľ/vegeta
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné