Tvarohovo-špaldová bábovka

Tvarohovo-špaldová bábovka

Trvanie: 01:00 (h:m)
Pod zubami Vám jemne budú chrúmať čokoládové granulky. Chuť bábovky sme zvýraznili pridaním pár lyžíc rumu. Krásnu farbu cesta dotvorilo naše Kakao tmavé z rady Exclusive.

Bez lepku pre recept na Kakaovú bábovku s acidkom

Ingrediencie
Dodatky
  • čokoládové granulky na zapekanie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh.
2. V druhej nádobe vyšľaháme žĺtky s cukrom, Vanilínovým a Škoricovým cukrom. Pridáme rum, zmäknuté maslo, tvaroh a prešľaháme.
3. Pridáme múky zmiešané s kypriacim práškom a nakoniec tuhý sneh z bielkov.
4. Oddelíme tretinu cesta do inej nádoby a vmiešame kakao rozmiešané v mlieku asi 50 ml.
5. Do bieleho cesta dáme hrsť čokoládových granuliek alebo nasekanej čokolády.
6. Vrstvíme do silikónovej tortovej formy biele cesto, tmavé cesto a opäť biele cesto.
7. Pečieme pri teplote 175°C 50-60 minút.
8. Po upečení vyberieme z formy a necháme vychladnúť. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom alebo polejeme čokoládovou polevou.

Dobrý tip:
Či je bábovka upečená zistíme pichnutím špáradlá.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Dodatky
  • čokoládové granulky na zapekanie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné