Perníkový cheesecake
play

Perníkový cheesecake

Našli ste doma zabudnuté medovníky z posledných vianoc? V žiadnom prípade ich nevyhadzujte, vychutnajte si ich v Perníkovom cheesecaku.

Bez lepku Pre recept na Mäkké medovníčky lepkové aj bezlepkové

Ingrediencie
Sušienková hmota
  • 250 g medovníky
  • 110 g roztopené maslo
  • 2 PL mlieko
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • zvyšné medovníky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Medovníky pomelieme a zmiešame s roztopeným maslom a mliekom. Natlačíme na dno a boky tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Zapečieme pri 150°C približne 10 minút.
  2. Želatínu dáme napučať do 100 ml mlieka asi na 10 minút.
  3. Šľahačkové potešenie vyšľaháme v mlieku, pridáme tvaroh, škoricový cukor, med a prešľaháme.
  4. Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre asi 30 sekúnd alebo nad parou. Ihneď zašľaháme mixérom pri vysokých otáčkach do plnky. Nakoniec pridáme podrvené medovníky.
  5. Plnku vylejeme na sušienkovú hmotu, uhladíme a dáme na noc do chladničky stuhnúť.
  6. Ozdobíme zvyšnými medovníkmi.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Sušienková hmota
  • 250 g medovníky
  • 110 g roztopené maslo
  • 2 PL mlieko
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • zvyšné medovníky
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné