- Domov
- Chutné recepty
- Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana
Mirror zrkadlová poleva zo želatíny Liana
Trvanie: 00:10 (h:m)
Porcie: 1 (ks)
Nesteká z okrajov, pri krájaní sa neláme, rýchla nenáročná príprava.
pre recept na Čokoládovú penu s mirror polevou zo stužovačov šľahačky Liana
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 30 g Kakao tmavé Liana
- 9 g Želatína číra Liana
- 130 g smotana na šľahanie
- 225 g cukor kryštálový
- 125 g voda
1. Želatínu číru zalejeme 50 g vody a necháme napučať.
2. Zvyšnú vodu, cukor, smotanu a Kakao tmavé dáme do hrnca a za stáleho miešania privedieme k varu. Necháme prevrieť 1 - 2 minúty pre dokonalé prepojenie všetkých surovín. Odstavíme a ihneď vmiešame napučanú želatínu.
3. Necháme vychladnúť (cca na 30 stupňov) a následne polievame vychladenú tortu alebo zákusok. Dáme na chvíľu zatuhnúť do chladničky.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 30 g Kakao tmavé Liana
- 9 g Želatína číra Liana
- 130 g smotana na šľahanie
- 225 g cukor kryštálový
- 125 g voda
Produkty k receptu