Linecké jogurtové koláčiky

Linecké jogurtové koláčiky

Trvanie: 00:60 (h:m)
Obľúbené linecké koláče s jogurtovým cestom!

Bez lepku pre recept na Bezlepkové linecké koláčiky

Ingrediencie
  • 500 g hladká múka
  • 250 g maslo
  • 100 ml biely jogurt
  • 2 vrecká Vanilínový cukor Liana
  • ½ šálky cukor práškový
  • džem na zlepenie
  • práškový cukor na posypanie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. V miske zmiešame preosiatu múku, práškový a vanilínový cukor. Pridáme nakrájané maslo a jogurt. Urobíme jednotné cesto a vyformujeme bochník. Cesto zabalíme do fólie a necháme 60 minút odležať v chladničke.
  2. Cesto tenšie vyvaľkáme a vykrojíme tvary, ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 10 minút.
  3. Upečené koláčiky zlepíme džemom podľa chuti a posypeme práškovým cukrom.

Dobrý tip:
Dĺžka pečenia závisí od hrúbky cesta a veľkosti koláčikov.

Dobrý tip 2:
Džem na zlepenie môžeme použiť Jahodový džem alebo Čerešňový džem.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 500 g hladká múka
  • 250 g maslo
  • 100 ml biely jogurt
  • 2 vrecká Vanilínový cukor Liana
  • ½ šálky cukor práškový
  • džem na zlepenie
  • práškový cukor na posypanie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné