Bezlepkový tatranský punčák

Bezlepkový tatranský punčák

Trvanie: 02:30 (h:m) Porcie: 40 (ks)
Recept od našej zákazníčky.
Ingrediencie
Korpus
Ďalej potrebujeme
  • 500 g jahodový džem
  • 250 g mrazené maliny
  • 1 lyžica malinový sirup
  • 200 ml voda
  • 50 ml Tatranský čaj 52%
  • Punčová poleva Liana
  • plech 38 x 25 cm
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku



 

  1. Oddelíme bielky od žĺtkov. Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny, pridáme vodu a olej. Zvlášť vyšľaháme tuhý sneh z bielkov. Pridávame postupne k hmote so žĺtkami a zároveň prisypeme Cake mix. Na plechu upečieme korpus pri 180°C 30 minút.
  2. Po upečení a vychladnutí rozkrojíme korpus na 3 pláty. Spodný plát natrieme jahodovým džemom, položíme druhý plát, ktorý polejeme malinovou šťavou (šťavu získame tak, že ponorným mixérom rozmixujeme mrazené maliny s vodou a Tatranským čajom, ak niekto nemá rád jadierka z malín, tak je potrebné to celé prepasírovať cez sitko). Priložíme tretí plát, ktorý potrieme lekvárom (lekvár je natretý zo strany, ktorý sa dotýka malinového plátu). Koláč necháme odpočívať 12 hodín v chladničke.
  3. Po odpočinutí celý zákusok preklopíme, aby sme mali spodok koláča navrchu a polievame punčovou polevou, ktorú pripravíme podľa návodu na obale. Keď poleva stuhne, koláč krájame horúcim nožom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Korpus
Ďalej potrebujeme
  • 500 g jahodový džem
  • 250 g mrazené maliny
  • 1 lyžica malinový sirup
  • 200 ml voda
  • 50 ml Tatranský čaj 52%
  • Punčová poleva Liana
  • plech 38 x 25 cm
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné