Bezlepkový pita chlieb

Bezlepkový pita chlieb

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 8 (ks)
Poznáte chlieb pita? Úžasný dutý chlieb, ktorý si naplníte podľa svojho gusta a upiecť ho zvládnu aj úplní začiatočníci!
Ingrediencie
  • 375 g Bread mix dark Liana
  • 1,5 lyžičky soľ
  • 230 ml teplá voda
  • 1 lyžička cukor
  • 15 g čerstvé droždie
  • 1 lyžica olej

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. V 150 ml vode zmiešame cukor a droždie. Do mixéra dáme Bread mix dark, soľ, zmes z droždia, zvyšok vody a olej. Vypracujeme cesto a preložíme ho do misky. Prikryjeme vlhkou utierkou a necháme 40 minút kysnúť.

2. Cesto rozdelíme na časti, ktoré odvážime na 75 g a urobíme guľky.

3. Rozvaľkáme na placky a uložíme na plech vysypaný zmesou Bread mix dark.

4. Znova zakryjeme vlhkou utierkou a necháme 20 minút podkysnúť.

5. Zohrejeme ťažší plech a uložíme placky. Pečieme pri teplote 220°C cca 10 minút.

6. Zabalíme do vlhkej utierky, aby vychladli. Okraje prerežeme a naplníme podľa chuti.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 375 g Bread mix dark Liana
  • 1,5 lyžičky soľ
  • 230 ml teplá voda
  • 1 lyžička cukor
  • 15 g čerstvé droždie
  • 1 lyžica olej

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné