Bezlepkový perníkový zákusok

Bezlepkový perníkový zákusok

Trvanie: 00:40 (h:m) Porcie: 36 (ks)
Obľúbený perník vo vylepšenej verzii.

Bez lepku Pre recept na Rýchly bezlepkový perník

Ingrediencie
  • 5 ks vajce
  • 6 PL Fine mix Liana
  • 5 PL cukor práškový
  • 2 PL olej
  • 2 PL vlažná voda
  • 250 g gaštanové pyré
  • 300 ml rastlinná šľahačka
  • 2-3 PL cukor práškový
  • 380 g jahody v želé
  • Ďalej potrebujeme
  • Nastrúhaná Čokoláda Liana 70%
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Vajcia s cukrom vyšľaháme do tuhej peny. Postupne pridáme vodu, olej a vareškou vmiešame múku. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C približne 15-20 minút. Necháme vychladnúť.
  2. Mrazené gaštanové pyré nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme rastlinnú šľahačkovú smotanu a vyšľaháme do tuha. Podľa potreby dosladíme práškovým cukrom.
  3. Na upečený korpus natrieme jahodové želé, potom pripravený krém a necháme v chladničke stuhnúť aspoň dve hodiny. Pred podávaním nastrúhame na vrch čokoládu.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 5 ks vajce
  • 6 PL Fine mix Liana
  • 5 PL cukor práškový
  • 2 PL olej
  • 2 PL vlažná voda
  • 250 g gaštanové pyré
  • 300 ml rastlinná šľahačka
  • 2-3 PL cukor práškový
  • 380 g jahody v želé
  • Ďalej potrebujeme
  • Nastrúhaná Čokoláda Liana 70%
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné