Bezlepkový mrkvový koláč so šľahačkou

Bezlepkový mrkvový koláč so šľahačkou

Trvanie: 00:30 (h:m) Porcie: 26 (ks)
Mrkva je vďačná zelenina, ktorá sa dá využiť nie len pri varení, ale pripravíte z nej aj chutné koláče.

Bez lepku pre recept na Bezlepkový mrkvový linzer s tvarohom

Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • 300 ml mlieko
  • 250 g tvaroh
  • 2 vrecká (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 40g Vanilínový cukor Liana
  • 2 PL cukor
  • ovocie, čokoláda na ozdobu
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Mrkvu nastrúhame na hrubo. Pridáme k nej cukor, škoricový cukor, vajíčka, olej a vymiešame. Postupne zamiešame Cake mix a vypracujeme hustejšie cesto.
  2. Plech vystelieme papierom na pečenie a rovnomerne rozotrieme cesto. Pečieme pri 180°C cca 30 minút.
  3. Šľahačkové potešenie s cukrom vyšľaháme do tuha v studenom mlieku. Potom pridáme tvaroh. Plnku natrieme na vychladnuté cesto a vrch dozdobíme ovocím a čokoládou. Necháme stuhnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • 300 ml mlieko
  • 250 g tvaroh
  • 2 vrecká (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 40g Vanilínový cukor Liana
  • 2 PL cukor
  • ovocie, čokoláda na ozdobu
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné