Bezlepkový kysnutý slivkový koláč s mrveničkou
play

Bezlepkový kysnutý slivkový koláč s mrveničkou

Ďalšia varianta kysnutého koláča tentokrát s obľúbenými slivkami.

Bez lepku pre recept na Bezlepkový kysnutý jahodový koláč s mrveničkou

Ingrediencie
Cesto
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 50 g cukor
  • 250 ml teplá voda alebo mlieko
  • 15 g droždie
  • 50 g roztopené maslo alebo olej
  • 1 vajce
Obloha
Mrvenička
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Pripravíme kvások zo 100 ml mlieka, droždia a 1 PL cukru. Necháme cca 10 - 15 minút nakysnúť na teplom mieste.
  2. Bakery mix, cukor, vajce, olej, nakysnutý kvások z droždia a zvyšné mlieko dôkladne vymiešame. Cesto prikryjeme fóliou a necháme na teplom mieste nakysnúť 30 minút.
  3. Na pomúčenej pracovnej podložke vyvaľkáme cesto, ktoré vložíme do formy vymastenej olejom. Okraje cesta potrieme rozšľahaným vajíčkom.
  4. Mrveničku pripravíme zmiešaním Bakery mix Liana, cukru a oleja. Poukladáme vykôstkované slivky, posypeme mrveničkou a Škoricovým cukrom a pečieme pri 180 - 190°C 15-20 minút dozlatista.
Mimanka 05.05.2023
Výborný, rýchly a chutný.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 50 g cukor
  • 250 ml teplá voda alebo mlieko
  • 15 g droždie
  • 50 g roztopené maslo alebo olej
  • 1 vajce
Obloha
Mrvenička
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné