Bezlepkový francúzsky chlieb

Bezlepkový francúzsky chlieb

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 2 (ks)
K nemu chutný šalát a o večeru je postarané
Ingrediencie
  • 450 g Bread mix white Liana
  • 1,5 lyžičky soľ
  • 1 lyžička cukor
  • 20 g čerstvé droždie
  • 320 ml vlažná voda
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Zo všetkých surovín spracujeme mixérom cesto, ktoré necháme nakysnúť 40 minút.

2. Cesto stočíme a rozdelíme na polovicu. Obidve časti rozvaľkáme a stočíme ako roládu. Preložíme na plech a urobíme zopár šikmých zárezov. Potrieme olejom a necháme ešte 20 minút podkysnúť.

3. Pečieme pri teplote 200°C cca 35 minút.

4. Upečené preložíme na mriežku, potrieme vodou a necháme vychladnúť.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 450 g Bread mix white Liana
  • 1,5 lyžičky soľ
  • 1 lyžička cukor
  • 20 g čerstvé droždie
  • 320 ml vlažná voda
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné