Bezlepkový dobošový rez so Salajkou
play

Bezlepkový dobošový rez so Salajkou

Čokoládové dezerty nás nikdy neomrzia a preto zbožňujeme aj naše Bezlepkové dobošové rezy
Ingrediencie
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Spojíme Universal mix, cukor, vajcia, maslo, mlieko, Salajku a ručne vypracujeme cesto.
  2. Cesto rozdelíme na 5-6 rovnakých častí, jemne pomúčime a každú časť vyvaľkáme rovno na papieri na pečenie alebo teflónovej podložke.
  3. Cesto spolu s papierom na pečenie alebo teflónovou podložkou stiahneme na plech a pečieme pri 170°C 8 minút.
  4. Mlieko, Zlatý krém, Universal mix a cukor varíme za stáleho miešania na hustý puding. Pridáme kakao a čokoládu. Miešame do rozpustenia čokolády, odstavíme a necháme úplne vychladnúť.
  5. Zmäknuté maslo vyšľaháme a následne pomocou mixéra postupne zamiešame do vychladnutého pudingu.
  6. Postupne natierame pláty plnkou a ukladáme ich na seba. Zľahka zaťažíme a necháme cez noc odležať v chlade.
  7. Povrch bezlepkových dobošových rezov potrieme zvyšnou plnkou a polejeme čokoládovou polevou. Necháme stuhnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné