Bezlepkový cuketový nákyp

Bezlepkový cuketový nákyp

Trvanie: 00:60 (h:m) Porcie: 30 (ks)
Vďačný recept, do ktorého môžete nakrájať napr. mäso z obeda, šampiňóny, slaninu. Výborné pohostenie pre návštevu, ktoré je hotové rýchlo.
Ingrediencie
Dodatky
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Na väčšom strúhadle nastrúhame cuketu, syr a cibuľu. Pridáme pretlačený cesnak, na kúsky nakrájanú šunku, vajcia, olej a dochutíme soľou, vegetou, petržlenovou vňaťkou a čiernym korením. Všetko premiešame a prisypeme Universal mix a kypriaci prášok do pečiva.
  2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre pri 190°C 30 - 35 minút.
  3. Cuketový nákyp necháme vychladnúť. Podávame so zeleninou, dipom alebo samotné.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Dodatky
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné