Bezlepkový čučoriedkový tunel
play

Bezlepkový čučoriedkový tunel

Efektný čučoriedkový koláč zložený z jemnej piškóty a skvelého krému.
Ingrediencie
Čučoriedkový krém
Ďalej potebujeme
  • čučoriedky
  • šľahačka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Bielky vyšľaháme dotuha. Postupne pridávame kryštálový cukor a žĺtky.
  2. Ručne vmiešame Cake mix Liana, vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 180°C 10 minút.
  3. Odstránime papier na pečenie a necháme úplne vychladnúť.
  4. Želatínu necháme napučať asi 10 minút v 50 ml mlieka.
  5. Vo zvyšnom mlieku vyšľaháme šľahačkové potešenie.
  6. Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre.
  7. Do šľahačky pridáme čučoriedkový stužovač, jogurt a za stáleho šľahania pridávame rozpustenú želatínu
  8. Dosladíme podľa chuti.
  9. Podľa pripravenej formy pokrájame vychladnutý korpus.
  10. Do formy na biskupský chlebíček alebo na srnčí chrbát vložíme korpus a postupne navrstvíme krém a čučoriedky.
  11. Krém zakryjeme korpusom a necháme stuhnúť v chladničke, najlepšie cez noc.
  12. Stuhnutý tunel vyberieme z formy a ozdobíme šľahačkou a čučoriedkami.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Čučoriedkový krém
Ďalej potebujeme
  • čučoriedky
  • šľahačka
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné