Bezlepkové zapekané bagety

Bezlepkové zapekané bagety

Trvanie: 00:40 (h:m) Porcie: 4 (ks)
Chrumkavé zapekané bagetky, ktoré sa dajú pripraviť na rôzne spôsoby. My sme vyskúšali so šampiňónovo-mozzarelovou zmesou a syrom. Vynikajúcu chuť dodáva cesnak s maslom. Budete sa oblizovať :)

Bez lepku pre recept na Chrumkavé celozrnné bagety

Ingrediencie
  • 2 bezlepkové bagety
  • 400 g šampiňóny
  • soľ
  • čierne korenie
  • 100 g mozzarela
  • 1 PL maslo
  • 1 strúčik cesnaku
  • 150 g nastrúhaný syr
  • oregano
  • kečup
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Šampiňóny osolíme a okoreníme. Necháme 15 minút odležať. Potom ich zmiešame s mozzarelou.
2. Rozkrojené bagetky potrieme maslom a cesnakom.
3. Naplníme ich šampiňónovou zmesou a posypeme nastrúhaným syrom a oreganom.
4. Pečieme 10 minút pri teplote 180°C. Nakoniec môžeme poliať kečupom.

Dobrý tip:
Bezlepkové bagety pripravíte podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/bezlepkove-celozrnne-bagety-z-bread-white-a-dark

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 2 bezlepkové bagety
  • 400 g šampiňóny
  • soľ
  • čierne korenie
  • 100 g mozzarela
  • 1 PL maslo
  • 1 strúčik cesnaku
  • 150 g nastrúhaný syr
  • oregano
  • kečup
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné