Bezlepkové špenátové uzly

Bezlepkové špenátové uzly

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 8 (ks)
Bezlepkové špenátové uzly plné zdravia.

Bez lepku Pre recept na Bezlepkové cesnakovo-syrové trojhranky

Ingrediencie
  • 100 ml mlieko
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 15 g droždie
  • 250 g Bread mix white Liana
  • 60 g mrazený nasekaný špenát
  • 1 PL zemiakové vločky
  • 1 PL olej
  • 120 ml voda
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Z vlažného mlieka, cukru a droždia pripravíme kvások, ktorý necháme 10 minút vzísť.
  2. Do kuchynského robota vložíme všetky suroviny spolu s pripraveným kváskom a rozmrazeným špenátom. Vymiešame kompaktné cesto a necháme hodinu kysnúť.
  3. Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 8 častí, vytvarujeme uzly a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pred pečením postriekame vodou. Pečieme na 180 °C cca 20 minút so záparou. Ešte horúce uzly potrieme zmesou z cesnaku, oleja a vody.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 100 ml mlieko
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 15 g droždie
  • 250 g Bread mix white Liana
  • 60 g mrazený nasekaný špenát
  • 1 PL zemiakové vločky
  • 1 PL olej
  • 120 ml voda
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné