Bezlepkové salko buchty bez kysnutia

0:45 (h:m)
1:05 (h:m)
Porcie: 20 menších (ks)
Buchty, ktoré nekysnú? Ozaj rýchla sladká pochúťka.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • karamelové salko
Posýpka

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Salko necháme niekoľko hodín stuhnúť v chladničke. Maslo nakrájame na malé kúsky a pridáme ostatné suroviny. Vypracujeme nelepivé cesto. Pracovnú dosku pomúčime, vyvaľkáme obdĺžnik, nakrájame na štvorce a na každý štvorec uložíme stuhnuté salko. Zabalíme do buchty a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  2. Z ryžovej múky, masla a práškového cukru prstami spracujeme drobivú hmotu. Buchty potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme posýpkou a upečieme vo vyhriatej rúre pri 175°C 15 - 20 minút.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Cesto
Plnka
  • karamelové salko
Posýpka

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.