Bezlepkové poľské jablkové lievance RACUCHY

Bezlepkové poľské jablkové lievance RACUCHY

Trvanie: 00:30 (h:m)
Sladká forma raňajok v podobe jablkových lievancov s domácim džemom.

Bez lepku pre recept na Bezlepkové lievance

Ingrediencie
  • 1 pohár Cake mix Liana
  • 6 menšie jablká
  • 2 vajcia
  • 1 PL cukor
  • ¾ pohára perlivá voda
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Jablká ošúpeme, nastrúhame na strúhadle a vytlačíme z nich prebytočnú vodu.
  2. V ďalšej miske vyšľaháme vajíčka s cukrom, vodou a vareškou primiešame Cake mix a jablká. Vymiešame a na panvicu ukladáme hrubšie placky. Pečieme na rozpálenom oleji z oboch strán.
  3. Hotové preložíme na obrúsok, aby sa odsal prebytočný olej. Horúce posypeme práškovým a škoricovým cukrom.

Dobrý tip:
Lievance môžeme pripraviť aj z Universal mix Liana namiesto Cake mix Liana. Ak sa rozhodneme pre Universal mix je potrebné pridať ½ KL Kypriaceho prášku do pečiva Liana.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 1 pohár Cake mix Liana
  • 6 menšie jablká
  • 2 vajcia
  • 1 PL cukor
  • ¾ pohára perlivá voda
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné