Bezlepkové madlenky
play

Bezlepkové madlenky

Jemný a rýchly francúzsky dezert v bezlepkovej verzii.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • cukor práškový
  • mlieko
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Vajcia vyšľaháme s kryštálovým cukrom do peny. Pridáme citrónovú polevu a maslo, postupne zašľaháme Cake mix Liana. Podľa potreby môžeme cesto zriediť 1-2 PL mlieka.
  2. Formu na madlenky plníme do 2/3 pomocou cukrárskeho vrecka. Povrch uhladíme a pečieme pri 150-160°C 20 minút.
  3. Formu otočíme hore dnoma necháme vychladnúť.
  4. Na záver ich môžeme posypať práškovým cukrom.

Dobrý tip:
Namiesto originál formy na madlenky môžeme použiť formu na medvedie labky.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • cukor práškový
  • mlieko
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné