Bezlepkové laskonky orechové a kokosové

Bezlepkové laskonky orechové a kokosové so žĺtkovým krémom

Trvanie: 03:00 (h:m) Porcie: 50 (ks)
krehučké laskonky s jemnou krémovou plnkou
Ingrediencie
Laskonky
  • 10 bielkov
  • 600 g práškový cukor
  • 100 g mleté orechy
  • 100 g kokos
  • 2 lyžice Cake mix Liana
Krém

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Laskonky:
1. Bielky vyšľaháme, pridáme práškový cukor a šľaháme nad parou do zhustnutia asi 15 minút. Odstavíme, necháme trocha vychladnúť, rozdelíme na 2 polovice. Do jednej vmiešame mleté orechy a 1 lyžicu Cake mix a do druhej polovice vmiešame kokos a 1 lyžicu Cake mix.
2. Plech vyložíme papierom na pečenie a pomocou formy vytvoríme laskonky tak, že do otvorov pomocou lyžice dávame kôpky snehu, uhladíme stierkou a dáme sušiť do vopred vyhriatej rúry na 100-130°C, asi 30 minút. Necháme vychladnúť a plníme krémom.

Krém:
1. Žĺtka šľaháme s práškovým a vanilnovým cukrom nad parou asi 15 minút. Necháme vychladnúť.
2. Maslo vyšľaháme do peny a postupne lyžicou prišľahávame žltkový krém.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Laskonky
  • 10 bielkov
  • 600 g práškový cukor
  • 100 g mleté orechy
  • 100 g kokos
  • 2 lyžice Cake mix Liana
Krém

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné