Bezlepkové kváskové lievance

Bezlepkové kváskové lievance

Trvanie: 15:00 (h:m) Porcie: 30 (ks)
Bezlepkové kváskové lievance ľahké ako páperie v kombinácii s ovocím, džemom a agávovým sirupom sú jednoducho neodolateľné.

Bez lepku pre recept na Bezlepkové lievance

Ingrediencie
1. deň rozkvas
2. deň cesto
Ďalej potrebujeme
  • olej
  • džem, nutela, čokoláda, ovocie, agáve sirup / javorový sirup
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Bakery mix, vodu a kvások rozmiešame v miske vareškou. Prikryjeme fóliou a necháme kysnúť do rána.
  2. Ráno k rozkvasu pridáme suroviny z druhého dňa, vymiešame mixérom a necháme kysnúť zakryté fóliou 2 hodiny.
  3. Panvicu na lievance potrieme olejom a necháme poriadne rozpáliť. Lyžicou kladieme cesto na rozpálenú panvicu a pečieme z oboch strán dozlatista.
  4. Podávame potreté džemom alebo nutelou s ovocím preliate javorovým alebo agávovým sirupom.

Dobrý tip:
Ak nemáme panvicu na lievance môžeme použiť obyčajnú. Cesto nalievame lyžičkou do tvaru kruhu a pečieme z oboch strán.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
1. deň rozkvas
2. deň cesto
Ďalej potrebujeme
  • olej
  • džem, nutela, čokoláda, ovocie, agáve sirup / javorový sirup
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné