Bezlepkové karamelové košíčky

Bezlepkové karamelové košíčky

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 25 (ks)
Orechové cesto, plnka so Zlatým krémom a salkom. Aj Vám sa zbiehajú slinky len, ak na túto kombináciu pomyslíte ?
Ingrediencie
Cesto
  • 310 g Cake mix Liana
  • 150 g rastlinný tuk
  • 125 g mleté orechy
  • 100 g práškový cukor
  • 1 ks vajce
Plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Ručne vypracujeme suroviny na cesto a necháme 60 minút odležať v chladničke.
  2. 2. Formičky na košíčky naplníme cestom. Stred zatlačíme palcom tak, aby v strede ostala jamka.
  3. 3. Pečieme pri 180°C 20 minút.
  4. 4. Upečené vyklopíme z formičiek, ozdobíme plnkou a necháme stuhnúť.

Postup plnka:

  1. 1. Z mlieka a Zlatého krému uvaríme puding. Necháme vychladnúť.
  2. 2. Vyšľaháme maslo a pomaly pridáme vychladnutý puding. Nakoniec za stáleho šľahania pridáme karamelové mlieko.
  3. 3. Plnku dáme do vrecka s ozdobnou špičkou a nastriekame na košíčky.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 310 g Cake mix Liana
  • 150 g rastlinný tuk
  • 125 g mleté orechy
  • 100 g práškový cukor
  • 1 ks vajce
Plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné