Bezlepkové bryndzové krekry

Bezlepkové bryndzové krekry

Trvanie: 00:30 (h:m) Porcie: 64 (ks)
Domáce slané chrumkanie s obľúbenou tradičnou slovenskou pochúťkou; bryndzou.

Bez lepku pre recept na Bezlepkové lístkové krekry

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Tvrdý syr nastrúhame na jemno. Pridáme zvyšné suroviny a rukou vypracujeme nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme aspoň 20 minút odležať v chladničke.
  2. Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 8 častí. Z každej vypracujeme malý bochník. Rozvaľkáme na tenko do tvaru kruhu. Hrubšou slamkou urobíme v ceste diery a rozrežeme na 8 častí. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  3. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 10 - 12 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné