Bezlepkové bagetky s údeným syrom a salámou

Bezlepkové bagetky s údeným syrom a salámou

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 6 (ks)
Pripravte si doma čerstvé bezlepkové bagetky ochutené údeným syrom a salámou, ktorým sa nevyrovná žiadne pečivo z obchodu.

Bez lepku Pre recept na Chrumkavé celozrnné bezlepkové bagety

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Pripravíme kvások zo 100 ml vody, droždia a cukru. Necháme 10-15 minút vzísť.
  2. V kuchynskom robote premiešame Bread mix white, múku z červenej šošovice a soľ. Pridáme najemno nastrúhaný syr, salámu, pripravený kvások z droždia, vodu a vypracujeme kompaktné cesto. Prikryté necháme cca 45 minút kysnúť.
  3. Premiesime na pomúčenej pracovej doske, vypracujeme 6 ks bagetiek, vložíme ich do formy a necháme cca 20 minút podkysnúť.
  4. Menší plech vložíme na dno rúry, ktorú vyhrejeme na 240°C. Bagetky vložíme do rúry, do spodného plechu vylejeme 250 ml vody a pečieme 15 minút. Potom teplotu znížime na 190°C, vyberieme spodný plech a dopečieme ešte 25 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné