Bezlepková zamatová roláda
play

Bezlepková zamatová roláda

Extrémne lahodný dezert pre každý maškrtný jazýček.
Ingrediencie
Krém
Piškóta
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 400 ml mlieka dáme variť, vo zvyšnom mlieku rozmiešame cukor, universal mix a zlatý krém. Pridáme do horúceho mlieka a za stáleho miešania varíme do zhustnutia.
  2. Uvarený puding prelejeme do misy, prikryjeme potravinovou fóliou a necháme vychladnúť.
  3. Bielky na piškótu vyšľaháme do tuha. Postupne počas miešania pridávame cukor a žĺtky. Ručne vmiešame preosiatú Cake mix s kakaom a sódou bikarbónou.
  4. Rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 180°C 8 minút.
  5. Ešte za horúca stočíme.
  6. Krém pripravíme vyšľahaním zmäknutého masla s prešľahaným vychladnutým pudingom. Rozdelíme na polovicu, časť ochutíme vanilínovým cukrom, druhú kakaom.
  7. Piškótu rozvinieme natrieme vrstvu vanilkového a vrstvu kakaového krému. Krém nenanášame až po okraj. 
  8. Stočíme a necháme v chladničke stuhnúť.

Dobrý tip:
Papier na pečenie vymeníme za teflónovú fóliu na pečenie, keďže piškóta na zamatovú roládu je extrémne jemná.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Krém
Piškóta
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné