Bezlepková torta Kinder Bueno

Bezlepková torta Kinder Bueno

Vanilkovo-čokoládová bezlepková torta, ktorá poteší malých aj veľkých, špeciálne milovníkov obľúbeného Kinder Buena.

Bez lepku Pre recept na Bezlepkovú tortu s termixovou plnkou

Ingrediencie
Cesto
  • 5 ks vajce
  • 100 g cukor kryštálový
  • 100 g cukor trstinový
  • 150 g Cake mix Liana
  • 60 g mleté lieskové orechy
  • 1 PL Kakao tmavé Liana
  • 2 PL olej
  • 2 PL vlažná voda
Plnka
  • 400 ml rastlinná šľahačka
  • 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
  • 250 g Ricotta
  • 1 PL cukor trstinový
  • 400 g čokoládová nátierka
  • 125 g Smotanový krém s vanilkovou príchuťou (Pribináčik)
  • 1 PL mleté lieskové orechy
Ďalej potrebujeme
  • čokoládové ozdoby, cukríky, čokoláda, orechy, lentilky na ozdobu
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Celé vajcia s cukrom šľaháme asi 10 minút, kým nevznikne hustá pena. Následne zašľaháme olej a vodu. V miske zmiešame mleté orechy, Cake mix a kakao, zmes vareškou vmiešame do vyšľahanej peny. Cesto vylejeme do silikónovej formy v tvare srdca a pečieme na 160°C približne 40 minút. Hotový korpus necháme vychladnúť.
  2. Šľahačku, ricottu, cukor a vanilínový cukor vyšľaháme do tuha. Odoberieme do misky 6 PL plnky a vmiešame smotanový krém s vanilkovou príchuťou a orechy. Do zvyšnej plnky zašľaháme 5 PL čokoládovej nátierky.
  3. Korpus rozrežeme na 3 rovnaké časti. Prvú natrieme čokoládovou nátierkou, potom nanesieme vrstvu smotanovo-vanilkovej plnky. Prikryjeme druhou časťou korpusu a zopakujeme postup - vrstva čokoládovej nátierky a vrstva smotanovo-vanilkovej plnky. Na to navrstvíme čokoládovú plnku a priložíme poslednú časť korpusu. Čokoládovú plnku rovnomerne rozotrieme po celom povrchu torty. Necháme stuhnúť v chladničke niekoľko hodín, najlepšie cez noc.
  4. Tortu môžeme dozdobiť orieškami, čokoládou, cukríkmi alebo ovocím.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 5 ks vajce
  • 100 g cukor kryštálový
  • 100 g cukor trstinový
  • 150 g Cake mix Liana
  • 60 g mleté lieskové orechy
  • 1 PL Kakao tmavé Liana
  • 2 PL olej
  • 2 PL vlažná voda
Plnka
  • 400 ml rastlinná šľahačka
  • 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
  • 250 g Ricotta
  • 1 PL cukor trstinový
  • 400 g čokoládová nátierka
  • 125 g Smotanový krém s vanilkovou príchuťou (Pribináčik)
  • 1 PL mleté lieskové orechy
Ďalej potrebujeme
  • čokoládové ozdoby, cukríky, čokoláda, orechy, lentilky na ozdobu
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné