Bezlepková ovocno-tvarohová piškóta

1:00 (h:m)
2:00 (h:m)
Aj váš už prestala baviť ovocná bublanina, vyskúšajte túto piškótu bez lepku.
Ingrediencie
Tvarohová náplň
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Zmäknuté maslo vyšľaháme spolu s cukrom, postupne po jednom pridávame vajcia. Ručne vmiešame Cake mix zmiešanú so Zlatým krémom. Cesto zriedime približne 80-100 ml smotany na šľahanie.
  2. Väčšiu polovicu cesta rozotrieme do formy vystlanej papierom na pečenie.
  3. Na cesto nanesieme tvarohovú náplň, ktorú získame vymiešaním tvarohu s cukrom a Zlatým krémom.
  4. Rovnomerne rozložíme ovocie a prikryjeme zvyšným cestom, ktoré sme ešte viac zriedili zvyšnou smotanou na šľahanie.
  5. Pečieme pri 170°C 30 minút.
  6. Pred podávaním posypeme dekoračným práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Zuzana 03.01.2023
Skvelý zákusok, avšak, je oveľa lepší ak dáte minimálne dvojnásobnú dávku plnky.
Ingrediencie
Tvarohová náplň
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.