Bezlepková marlenka bez vaľkania
play

Bezlepková marlenka bez vaľkania

Komplikovaná marlenka v jednoduchej príprave a dokonca BEZ LEPKU.

Bez lepku pre recept na Marlenku bez vaľkania

Ingrediencie
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • Čokoláda Liana 70%
  • rastlinný tuk
  • posekané orechy
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. V miske nad parou roztopíme rastlinný tuk, cukor a med. Pridáme preosiatu Cake mix a Universal mix. Na záver vmiešame vajíčka a sódu bikarbónu.
  2. Rozotierame na plech vystlaný papierom na pečenie. Cesto rozdelíme tak, aby vyšlo na 3-4 plechy. Pečieme pri 175°C 7-8 minút.
  3. Z mlieka a Zlatých krémov uvaríme hustý puding. Posypeme vanilínovým cukrom a necháme vychladnúť.
  4. Zmäknutý rastlinný tuk alebo maslo vyšľaháme so sladeným skaramelizovaným kondenzovaným mliekom a postupne prišľaháme do vychladnutého pudingu.
  5. Z každého plátu orežeme nerovné okraje a natrieme plnku. Zvyšnou plnkou natrieme povrch marlenky a posypeme rozdrvenými okrajkami. Môžeme posypať sekanými orechami a zľahka poliať čokoládovou polevou.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • Čokoláda Liana 70%
  • rastlinný tuk
  • posekané orechy
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné