Bezlepková knedľa z burizónov

Bezlepková knedľa z burizónov

Trvanie: 1:30 (h:m) Porcie: 12 (ks)
Najlepšia nadýchaná parená knedľa.

Bez lepku Pre recept na Bezlepkovú knedľu

Ingrediencie
  • 300 ml vlažná voda
  • ½ kocky droždie
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 330 g Bakery mix Liana
  • hrsť neochutených burizónov
  • 1 ks vajce
  • 1 KL soľ
Ďalej potrebujeme
  • olej na pomastenie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zo 100 ml vlažnej vody, droždia a cukru pripravíme kvások, ktorý necháme cca 10 minút vzísť.
  2. Do kuchynského robota vložíme ostatné suroviny, pripravený kvások a vypracujeme cesto, ktoré necháme hodinu kysnúť.
  3. Naolejovanými rukami vytvarujeme knedľu, zo všetkých strán potrieme olejom a vložíme do parného hrnca. Paríme 25 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 300 ml vlažná voda
  • ½ kocky droždie
  • 1 KL cukor kryštálový
  • 330 g Bakery mix Liana
  • hrsť neochutených burizónov
  • 1 ks vajce
  • 1 KL soľ
Ďalej potrebujeme
  • olej na pomastenie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné