Bezlepková čerešňová bublanina
play

Bezlepková čerešňová bublanina

Extrémne nadýchaná bublanina si vás získa s akýmkoľvek ovocím.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • odkôstkované čerešne
  • Veľkosť formy 34 x 24 cm
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Bielky so štipkou soli vyšľaháme na tuhý sneh.
  2. Žĺtky s cukrom a vanilkovým extraktom vyšľaháme do peny, postupne prilievame olej a mlieko.
  3. Sódu bikarbónu vmiešame do Cake mix, ktorú následne ručne vmiešame do žĺtkovej masy. Zľahka vmiešame sneh z bielkov.
  4. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Poukladáme čerešne a pečieme pri 175°C 15 minút, následne na 150-160°C pečieme ďalších 20-25 minút. Dĺžku pečenia prispôsobíme veľkosti plechu a hrúbke cesta. Či je koláč upečený skontrolujeme pichnutím špáradla do jeho stredu, pečenie ukončíme, ak je špáradlo čisté.

Dobrý tip:
Čerešne jednoducho odkôstkujete pomocou sklenenej flaše a slamky.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • odkôstkované čerešne
  • Veľkosť formy 34 x 24 cm
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné