Podlhovasté bezlepkové piškóty

Podlhovasté bezlepkové piškóty

Duration: 00:50 (h:m) Portions: 50 (pcs)
Je tak neuveriteľne jednoduché pripraviť si doma piškóty, ktoré sú chuťovo rovnaké ako tie z obchodu.
Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Bielky oddelíme od žĺtkov. V jednej mise vyšľaháme do tuha bielky, pridáme kryštálový cukor a 1 ks Vanilínový cukor Liana. V ďalšej miske vyšľaháme žĺtky s práškovým cukrom do peny a ručne zľahka vmiešame bielky. Veľmi opatrne pridáme postupne Universal mix Liana cez sitko.
  2. Cukrárskym vreckom s hladkou špičkou zľahka nanášame na plech vystlaný papierom na pečenie piškóty dlhé asi 8 - 10 cm. Posypeme Vanilínovým cukrom Liana.
  3. Pečieme pri 170°C 15 - 17 minút.

Dobrý tip:
Ak chceme piškóty tvrdšie až úplne suché, necháme ich ďalej pri nízkej teplote cca 50°C dosušiť.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné