Kakaová bábovka s acidkom

Kakaová bábovka s acidkom

Duration: 00:50 (h:m)
Rýchla bábovka, ktorá je skvelá aj ako raňajky či olovrant.

Bez lepku pre recept na Tvarohovo - špaldovú bábovku

Ingredients
Cesto
Dodatky
  • hrozienka, sušené slivky, sekané orechy, kúsky čokolády ...
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. Všetky suroviny na cesto zmiešame v jednej nádobe a nakoniec pridáme podľa chuti hrozienka, slivky, orechy, čokoládu.
2. Vylejeme do formy na bábovku.
3. Pečieme pri teplote 170°C 50 minút. Po vychladnutí vyklopíme z formy a môžeme poliať čokoládovou polevou alebo posypeme práškovým cukrom.

Dobrý tip:
Ak použijeme kovovú alebo sklenenú formu na bábovku musíme ju vytrieť maslom a vysypať múkou, aby sa nám bábovka z formy po upečení dobre vyklopila.

Dobrý tip 2:
Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou múky a kypriaceho prášku za 1 a 1/4 hrnčeka Cake mix Liana.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Dodatky
  • hrozienka, sušené slivky, sekané orechy, kúsky čokolády ...
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné