Jablkový mrežovník

Jablkový mrežovník

Duration: 00:45 (h:m)
Hrejivé jablká so škoricou a nádherná vôňa šíriaca sa po celej kuchyni ..
Ingredients
Cesto
Jablková plnka
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Suroviny na cesto zmiešame v miske. Dáme do chladničky.
  2. Očistíme, nastrúhame jablká, šťavu vytlačíme rukami. K jablkám pridáme škoricový cukor.
  3. Odležané cesto rozdelíme na 2 časti v pomere 2:1, rozvaľkáme na papieri na pečenie alebo silikónovej podložke a prenesieme na plech. Na cesto navrstvíme jablká.
  4. Rozvaľkáme druhú menšiu polovicu cesta, pokrájame na pásiky a ukladáme na jablká, aby vznikla mriežka. Upečieme pri teplote 175°C 30 minút.

Dobrý tip:
Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou polohrubej múky za 600 g Universal mix Liana alebo Cake mix Liana a kypriaci prášok do pečiva vynecháme.

gauptulty 04.11.2023
Gabriele Berlin Homeopathic Journal to Reprint TLfD Article letter 100, p <a href=https://cialiss.buzz>generic cialis 20mg</a>
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Jablková plnka
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné