Bezlepkový tvarohový krémeš
play

Bezlepkový tvarohový krémeš

Duration: 01:30 (h:m) Portions: 24 (pcs)
Chutný koláč s tvarohovou plnkou a bielkovou perinou sa hodí kedykoľvek a pod akýmkoľvek názvom

Bez lepku pre recept na Bezlepkový krémeš z lístkovo - pľundrového cesta

Ingredients
Cesto
  • 300 g Cake mix Liana
  • štipka soli
  • 150 g cukor práškový
  • 1 ks vajce
  • 1 ks žĺtko
  • 150 g maslo/rastlinný tuk
Tvarohový puding
  • 500 g tvaroh jemný
  • 150 g cukor práškový
  • 500 ml mlieko
  • 100 ml olej
  • 1 vrecko Zlatý krém Liana
  • 1 ks vajce
  • 3 ks žĺtok
  • 20 g Vanilínový cukor Liana
Bielkový sneh
  • 4 ks vaječný bielok
  • 3 kopcovité PL cukor kryštálový
  • 3 kopcovité PL cukor práškový
  • štipka soli

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Ručne vypracujeme cesto z Cake mix, soli, cukru, masla a vajec.
  2. Preložíme na papierom vyložený plech a rukou roztlačíme cesto. Môžeme použiť aj malý valček.
  3. Urobíme krém. V mise zmiešame tvaroh, cukor, mlieko olej, žĺtky, vajce a Zlatý krém pomocou elektrického šľahača.
  4. Vylejeme na cesto a dáme piecť na 175°C cca 25-30 minút do ružových okrajov.
  5. Bielky so soľou vyšľaháme do polotuha. Pridáme cukor a vyšľaháme na tuhý sneh.
  6. Rozotrieme na predpečený koláč, ozdobnou stierkou môžeme vytvoriť vzor, napr. vlnky.
  7. Dáme piecť na 160°C cca 15 minút do jemného zhnednutia snehu.
  8. Necháme vychladnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
  • 300 g Cake mix Liana
  • štipka soli
  • 150 g cukor práškový
  • 1 ks vajce
  • 1 ks žĺtko
  • 150 g maslo/rastlinný tuk
Tvarohový puding
  • 500 g tvaroh jemný
  • 150 g cukor práškový
  • 500 ml mlieko
  • 100 ml olej
  • 1 vrecko Zlatý krém Liana
  • 1 ks vajce
  • 3 ks žĺtok
  • 20 g Vanilínový cukor Liana
Bielkový sneh
  • 4 ks vaječný bielok
  • 3 kopcovité PL cukor kryštálový
  • 3 kopcovité PL cukor práškový
  • štipka soli

Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné