Bezlepkový rebarborový koláč so snehom

Bezlepkový rebarborový koláč so snehom

Duration: 00:90 (h:m) Portions: 24 (pcs)
V sezóne rebarbory odporúčame tento koláčik všetkými 10-timi. Cesto je kysnuté, ale je také jemné, že chutí ako obyčajné piškótové. Kombinácia sladkého snehu a kyslej rebarbory je veľmi príjemná a osviežujúca.

Bez lepku pre recept na Bezlepkový rebarborový zákusok

Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Do vlažného mlieka rozdrobíme droždie a pridáme lyžicu kryštálového cukru. Kvások necháme vzísť cca 10 minút.
  2. Bielky a žĺtky oddelíme. K žĺtkom pridáme maslo a dobre rozmiešame. Ďalej pridáme nakysnutý kvások z droždia, Bakery mix a vypracujeme cesto. Plech vymastíme a vysypeme ryžovou múkou. Cesto rovnomerne rozotrieme po celom plechu a necháme kysnúť 45 minút.
  3. Očistenú rebarboru nakrájame na malé kúsky, poukladáme na nakysnuté cesto a necháme podkysnúť 10 - 15 minút. Posypeme Vanilínovým cukrom a dáme upiecť do vyhriatej rúry pri 180°C cca 15 minút.
  4. Bielky vyšľaháme s práškovým cukrom do tuha. Po 15-tich minútach koláč vyberieme, natrieme sneh a necháme zapiecť ešte cca 7 minút.
  5. Rúru prepneme na spodný ohrev a dopečieme 15 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné