Bezlepkové plnené lievance

Bezlepkové plnené lievance

Portions: 30 (pcs)
Už je koniec klasickým lievancom, vyskúšajte tieto Bezlepkové plnené lievance úplne inej kategórie.

Bez lepku Pre recept na Bezlepkové poľské jablkové lievance RACUCHY

Ingredients
Ďalej potrebujeme
  • olej na potieranie panvice
  • nutela, džem a arašidové maslo na plnenie
  • cukor práškový na posypanie
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. 100 ml vlažného mlieka, cukor a droždie zmiešame v miske a necháme cca 10 minút vzísť kvások. V druhej miske spojíme všetky suroviny, pripravený kvások a vymiešame do hladka. Ak je cesto príliš tuhé, pridáme trocha mlieka. Necháme v teple nakysnúť cca 30 minút.
  2. Panvicu rozohrejeme, potrieme olejom, nanesieme lyžicou cesto, do ktorého vložíme džem alebo nutelu, prípadne arašidové maslo a prikryjem ďalšou lyžicou cesta. Opekáme do zlatista z oboch strán.
  3. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Ďalej potrebujeme
  • olej na potieranie panvice
  • nutela, džem a arašidové maslo na plnenie
  • cukor práškový na posypanie
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné