Bezlepkové kardinál rezy s ovocím a krémom z bielej čokolády
play

Bezlepkové kardinál rezy s ovocím a krémom z bielej čokolády

Kardinál rezy znejú vznešene, a aj tak chutia, no ich príprava je vskutku jednoduchá.
Ingredients
Krém
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. 8 bielkov vyšľaháme dotuha, postupne pridávame 210 g kryštálového cukru a na záver zašľaháme Zlatý krém.
  2. K 8 žĺtkom pridáme 2 celé vajcia a šľaháme do peny. Postupne pridávame zvyšný krýštálový a vanilínový cukor. Ručne vmiešame Cake mix Liana.
  3. Pomocou cukrárskeho vrecka nanášame pásy snehu a cesta na plech vyložený papierom na pečenie tak, aby sa pásy striedali.
  4. Pečieme na 170-180°C 20-25 minút. Necháme vychladnúť.
  5. Čokoládu roztopíme v mikrovlnnej rúre v 15 sekundových intervaloch.
  6. Výšľaháme smotanu, do ktorej postupne pridáme mascarpone a vychladnutú roztopenú čokoládu.
  7. Korpus rozdelíme na polovicu. Jednu čast preložíme na podložku, druhú zatiaľ odložíme. Korpus na podložke naplníme krémom, džemom alebo ovocím v želé a čerstvým ovocím. Prikryjeme odloženým korpusom, pocukrujeme alebo dozdobíme podľa fantázie.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Krém
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné