Bezlepkové bryndzové krekry

Bezlepkové bryndzové krekry

Duration: 00:30 (h:m) Portions: 64 (pcs)
Domáce slané chrumkanie s obľúbenou tradičnou slovenskou pochúťkou; bryndzou.

Bez lepku pre recept na Bezlepkové lístkové krekry

Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Tvrdý syr nastrúhame na jemno. Pridáme zvyšné suroviny a rukou vypracujeme nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme aspoň 20 minút odležať v chladničke.
  2. Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 8 častí. Z každej vypracujeme malý bochník. Rozvaľkáme na tenko do tvaru kruhu. Hrubšou slamkou urobíme v ceste diery a rozrežeme na 8 častí. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  3. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 10 - 12 minút.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné