Bezlepková roláda
play

Piškótová bezlepková roláda (jemná ako pavučinka)

Duration: 00:20 (h:m) Portions: 15 (pcs)
Piškótová roláda jemná ako pavučinka.
Ingredients
Ďalej potrebujeme
  • džem, čokoládovo - orieškový krém
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

1. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. Žĺtky s práškovým cukrom vyšľaháme do peny. Ručne vmiešame Cake mix a pridáme tuhý sneh z bielkov.

2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme pri 180°C 10 minút.

3. Ihneď po upečení odstránime papier na pečenie, zrolujeme a necháme vychladnúť.

4. Roládu môžeme rozdeliť na 2 časti. Jednu časť potrieme džemom a druhú čokoládovo - orieškovým krémom. Posypeme práškovým cukrom a pokrájame.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Ďalej potrebujeme
  • džem, čokoládovo - orieškový krém
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné