Bezlepkový hrnčekový jablkový koláč
- 3 hrnčeky Cake mix Liana
- 1 a 1/2 hrnčeka kryštálový cukor
- 2 lyžice Kakao tmavé Liana
- 1/2 hrnčeka mleté orechy
- 20g Vanilínový cukor Liana
- 1 ks Škoricový cukor Liana
- 1 a 1/2 hrnčeka mlieko (môže byť aj acidofilné)
- 1 hrnček olej
- 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
- 2 vajcia
Dodatky
- džem
- čokoláda na poliatie
- V miske premiešame najskôr suché prísady. Potom pridáme ostatné a vymiešame hladké cesto.Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vysoký plech.
- Pečieme vo vyhriatej rúre na 175°C asi 40 minút.
- Ihneď po upečení potrieme koláč džemom a necháme vychladnúť.
- Nakoniec polejeme čokoládovou polevou.
- 3 hrnčeky Cake mix Liana
- 1 a 1/2 hrnčeka kryštálový cukor
- 2 lyžice Kakao tmavé Liana
- 1/2 hrnčeka mleté orechy
- 20g Vanilínový cukor Liana
- 1 ks Škoricový cukor Liana
- 1 a 1/2 hrnčeka mlieko (môže byť aj acidofilné)
- 1 hrnček olej
- 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
- 2 vajcia
Dodatky
- džem
- čokoláda na poliatie
Produkty k receptu