Bezlepkové išelské tortičky

Bezlepkové išelské tortičky

Porcie: 40 (ks)
Skvelý dezert, nie len pre vianočné chvíle.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme kompaktné cesto, ktoré zabalené vo fólii necháme cca 2 hodiny v chladničke odpočívať.
  2. Na pomúčenej pracovnej doske cesto vyvaľkáme na plát hrubý cca 3 mm. Formičkou vykrajujeme kolieska a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme na 180°C približne 10 minút.
  3. Z mlieka, vanilínového cukru a zlatého krému uvaríme hustý puding. Do horúceho pudingu vmiešame 20 g rastlinného tuku. Necháme vychladnúť.
  4. Vyšľaháme zvyšný rastlinný tuk (120g) s práškovým cukrom do peny. Postupne zašľaháme vychladnutý puding. Vyšľaháme na hustý krém a pridáme orechy a rum. Cukrárskym vreckom s ozdobnou špičkou nanesieme krém na koliesko a prikryjeme druhým kolieskom, ktorý sme poliali polevou z čokolády a rastlinného tuku. Môžeme ozdobiť cukrárskymi posypmi, lentilkami, kokosom alebo orechami.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné